Undersøg livet på lavt vand - Lån en grejkasse - Dagtilbud

"Undersøg livet på lavt vand - lån en grejkasse” er et anderledes undervisningstilbud, hvor pædagoger og børn arbejder på egen hånd.

Grejkassen indeholder redningsveste (ca. 15 stk.), waders (til de voksne) og redningskrans. Herudover en masse redskaber og let tilgængelig viden om livet i vandet. Kassens indhold giver mulighed for at undersøge livet på lavt vand på Amager Strand. Grejet er pakket i en stor kasse og leveres der, hvor I vil undersøge stranden. Leveringssteder fremgår af kortet og skal angives ved booking. Antallet af redskaber i grejkassen vil blive tilpasset til, hvor mange der er i gruppen. Der vil være redningsveste i kassen, så halvdelen af børnegruppen kan være i vandet ad gangen. OBS - der er ikke waders med til børnene.

Varighed: 1-6 timer – I vælger selv varigheden af besøget og antallet af børn, der deltager, når I booker grejkassen. 

Der vil være en kort intro til brug af grejkassen på stranden første gang du booker den. På den måde kan du få inspiration til, hvordan du bedst kan bruge udstyret i kassen.  

Sikkerhed: Badevandstemperaturen skal være over 10 grader for at bruge grejkasserne. Der er udarbejdet en sikkerhedsinstruks til pædagoger, der bruger kasserne. Der er redningsveste til børnene og pædagoger samt waders til de voksne. Derudover følger der en redningskrans med kassen.

Fakta om forløbet

Varighed: 1-6 timer

Pris: Undervisningen er gratis og forbeholdt folkeskoler og daginstitutioner fra Københavns og Frederiksberg Kommune

Alderstrin: 1-6 år

Video Url

Kontakt

Naturcenter Amager Strand