På kanotur med vuggestuen

En sanselig og kropslig tur på det lave vand ved Amager Strand. Med nysgerrighed og åbne sanser får børnene førstehåndsoplevelser med det at opholde sig i naturen på vand og sejle.
Billede
Kanotur med vuggestuen

Mærk bølgerne skvulpe, hør padlen plaske i vandet og sans vind og vejr på egen krop, når I kommer med på en lille kanotur i lagunen. Turen pirrer til børnenes nysgerrighed og åbner op for nye oplevelser, ord, lyde og indtryk. Børnene vil også kunne se rejer, fisk og muslinger på havbunden, mens vi sejler forsigtigt hen over dem.

Der kan komme fire børn og en voksen med på kanoturen. I roligt tempo sejler vi en tur op langs stranden i lagunen og tilbage igen. Alle er iført redningsvest, og vi sejler kun på lavt vand, hvor vi kan bunde.

Hvis I kommer med mere end fire børn, så kan de andre lege på stranden med spande og skovle, mens den første gruppe sejler, og så bytter vi, så alle kan få en tur.

Når I har booket, skal I huske at læse den vedhæftede sikkerhedsinstruks og printe blanketten til at indsamle tilladelser til sejlads fra forældre. Vi kan kun sejle med børn der har tilladelse, så husk også at tage den med på stranden. 

Mødested: Ved lagunen til højre lige når man kommer over broen - Ved dårligt vejr aflyses turen - I får direkte besked!

Forløbet er et sommerforløb og kan bookes fra juni - september.

Fakta om forløbet

Varighed: 45 minutter.

Pris: Undervisningen er gratis og forbeholdt folkeskoler og daginstitutioner fra Københavns og Frederiksberg Kommune

Max deltagere: 8 børn.

Alderstrin: 0-2 år.

Video Url

Kontakt

Naturcenter Amager Strand