Kurser og konsulentydelser

Kurser og konsulent- ydelser

Vil deler gerne viden og erfaringer fra vores undervisning og formidling.

Kurser og konsulentydelser

Vi elsker at undervise og formidle om strandens natur og give børn mulighed for selv at undersøge og udforske livet i Øresund og på stranden – på alle årstider.

Vi deler gerne viden, redskaber og metoder - så du kan være med til at give børn og voksne gode oplevelser med undervisning og formidling i naturen.

Vi afholder kurser selv og i samarbejde med andre, du kan også booke os til oplæg og workshops. Vi samarbejder gerne om udvikling af undervisning, udvikler materialer eller bidrager til projekter.

Aktuelle kurser

Samarbejde med Københavns Professionshøjskole

For at bidrage til uddannelsen af kommende lærere og pædagoger, samarbejde vi med undervisere fra de to uddannelser om brugen af stranden og naturcenteret. Det er muligt for undervisere på KP at booke undervisning på naturcenteret, eller låne grejkasser til deres egen undervisning.

Konsulentydelser

Har du brug for hjælp eller sparring til udvikling af undervisningsmaterialer. Eller har du en konkret opgave du ønsker løst, så er du velkommen til at kontakte os.

Dagtilbudsmateriale til Forskningens Døgn

Vi har sammen med Videnskab.dk skabt et van(d)vittigt godt science-pædagogiske materiale - En verden af vand til Forskningens Døgn!

Få inspiration til at skabe en science-pædagogisk praksis med materialet, der består af en samtaledug og en bog med ti legende undersøgelser. Materialet henvender sig til arbejdet med de 3-6-årige børn.

Naturcenter Amager Strand har bidraget med de konkrete undersøgelser og kvalitetssikring af materialet.

Du kan læse mere om materialet og hente bog og samtaledug her: Forskningens Døgn

Kontakt

Naturcenter Amager Strand